Terugkerende en nieuwe initiatieven

Beste Leden,

De lente staat weer voor de deur en wij hebben in de winter alvast niet stil gezeten om er een fijne start van het seizoen van te maken.

Hieronder vind je al informatie en initiatieven, die jullie misschien zullen aanspreken. Op de website vind je telkens meer informatie alsook hoe je je kan inschrijven voor het bewuste event.

Natuurlijk voor je aan veel van deze initiatieven kan deelnemen, mag je niet vergeten om je eerst lid te maken van onze club via deze link op de site van Tennis en Padel Vlaanderen. Via de App kan je ook je abonnement van het vorige jaar gewoon verlengen!

Lentetraining

De lentetrainingen starten op maandag 15/4 en elke dag van de week bieden we weer verschillende mogelijkheden aan. Dit jaar verwelkomen we trouwens enkele nieuwe trainers.
De lessen staan open voor zowel onze jeugd, volwassenen alsook onze G-tennissers.
Ook startende tennissers kunnen weer terecht in onze formule van Start-to-tennis.

Wil je meer weten of je inschrijven ga dan naar onze website, daar zal je alle informatie terugvinden.

Nieuw Interclubstage/Lentestage

Nieuw dit jaar bieden we ook een stage aan voor al onze leden. Doel van deze 3 daagse stage is om snel weer vertrouwd te geraken met verschillende spelsituaties zowel enkel als dubbel. Een ideale stage om op een leuke manier weer het seizoen aan te vangen.

Heb je hier interesse voor lees meer op de website.
Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt.

Tennismakingsdag

Voor onze niet-leden organiseren we ook dit jaar weer een gratis initiatie dag zondag 14/4. Deze dag is zowel voor jeugd, volwassenen alsook voor onze g-tennissers.

Kennen jullie mensen , die interesse hebben om ook eens te komen proberen tennissen, stuur ze zeker eens door naar onze website voor meer informatie over deze dag en hoe ze zich kunnen inschrijven.

Inschrijven mail: [email protected]

Zomerkampen

Last but not least, zijn er natuurlijk onze kampen zowel in juli als augustus. Ook hier vinden jullie op de website meer informatie over hoe in te schrijven en wanneer deze kampen doorgaan.

Volg in de toekomst zeker onze socials (Facebook – Instagram), want via die weg communiceren we de komende weken en doorheen het seizoen nog vele andere initiatieven.

We kijken als bestuur er alvast naar uit om jullie snel weer te mogen verwelkomen op onze club.

Sportieve groetjes,

Het bestuur

Gerelateerde berichten