Nieuwjaarsreceptie

Beste gezellige tennisvrienden,

Het jaar 2023 is voorbijgevlogen en we hebben alweer genoten van een succesvol, sportief en amusementsvol tennisseizoen.

Maar we staan niet stil: 2024 komt eraan en we kijken allemaal met veel gedrevenheid uit naar een nieuw tennisjaar op jullie geliefde club.
Ook in 2024 staan volgende punten op het programma: interclub, tornooien, tennislessen en tenniskampen, dubbels with…, retrorally, clubladder, familiedag enz. of gewoon een terrasje doen samen met elkaar aangevuld met het nodige vocht en lekkers…

Onze nieuwjaarsreceptie

Een nieuw jaar vraagt ook voor een nieuwjaarsreceptie en daarom nodigen we jullie graag allen uit op zaterdag 6 januari vanaf 19u30 op TC De Alk. (gratis drank en hapjes tot 21u!!).
Om organisatorische redenen vragen we je om in te schrijven en dat kan je doen via deze link.

Natuurlijk zullen we dan ook onze Belgische interclubfinalisten (ploeg Sabine Liefsoens) in de bloemetjes zetten met hun prachtige prestatie afgelopen seizoen.
Een ideaal moment ook om met je gebruikelijk teamleden te overleggen over de komende interclub of om je nieuwe ploeg voor te stellen.
Je zal het merken, jullie bestuur zal in samenwerking met de nodige vrijwilligers er alles aan doen om 2024 succesvol en gezellig te laten verlopen. We zijn er voor jullie amusement…

Maar vooral, blijf allen gezond en geniet van elke (tennis)dag in 2024.

Voor jullie van een gemotiveerd bestuur.

Gerelateerde berichten