Inschrijven zomerkamp juli 2024

Opgelet


Je schrijft je in via dit formulier. Maar je inschrijving is pas definitief na het betalen van het voorschot van 50 €.
Daarvoor ga je naar de website van Tennis en Padel Vlaanderen om het Stageabonnement Zomerkamp juli 2024 Voorschot voor de stage van juli aan te vragen.

Indien je vragen hebt, mail gerust naar: Ellen ([email protected])

Via dit e-mail adres communiceren we met jou
Geef bij voorkeur je gsm-nummer in
Kinderen van 3 tem 4,5 jaar kunnen ook halve dagen meedoen aan het kamp. Ze mogen dus zeker hele dagen komen, maar de optie van halve dagen bieden we dus voor onze jongsten ook aan.
Ook dit jaar is er voor onze oudste weer een avondje kamperen. Vanaf 10 jaar mogen de kinderen blijven slapen in een tent. Wij zorgen dan voor lekker avondeten en ontbijt en vullen de avond met een te gek avondspel om het af te sluiten voor het kampvuur.
Indien je een klassement in meerdere piramides hebt, geef je hoogste klassement in
Voor administratieve redenen vragen we voor elk kind een aparte inschrijving te doen. Als je meerdere kinderen van hetzelfde gezin inschrijft, geef dit dan hier aan (voor elk kind) om van de korting te kunnen genieten.
Als je onze begeleiders nog extra informatie wenst te geven, kan dat hier.
We nemen graag af en toe wat foto's. De meeste kinderen vinden dat ook fijn. We gebruiken deze foto's niet op onze sociale media of op onze website tenzij je hiervoor de toestemming geeft. Wij zouden het fijn vinden, maar respecteren je keuze ten volle!

Gerelateerde berichten