Beste Tennisvrienden,

Dit jaar organiseert TC De Alk 2 Zomer tenniskampen gecombineerd met sport en spel.
Kamp 1 gaat door van 11 tot 15/07/2022.
Kamp 2 gaat door van 8 tot 12/08/2022.

Kamp 1 en 2 : Tennis met sport en spel start om 9 uur en is tot 16 uur en is voor meisjes en jongens vanaf 3.5 jaar. De kostprijs is 120 € voor leden van TC De Alk en 130 € voor niet leden o.w.v. de verzekering. 20 € korting vanaf tweede kind van het gezin

Indien je wenst gebruik te maken van de extra opvang van 8-9 uur en/of van 16-17 uur kan dit voor 10 € extra.

Daarom nodigen we je graag uit om je zoon of dochter in te schrijven voor één of beide kampen, voor de uiterste inschrijvingsdatum van 03/07/2022.
Voor administratieve reden vragen we per kind en per kamp een aparte inschrijving te doen:

• Inschrijven voor kamp 1 van 11 tot 17 juli 2022 via deze link
  • Inschrijven voor kamp 2 van 8 tot 12 augustus 2022 via deze link

De kampen kunnen enkel cash betaald worden in ons clubhuis op de eerste kampdag van het desbetreffende kamp.
Gelieve er rekening mee te houden dat het aantal inschrijvingen beperkt is tot 24 deelnemers, dus snel zijn is de boodschap.

Wat heeft uw zoon of dochter nodig tijdens het kamp?

• 10- en 4-uurtje
  • Lunchpakket ‘s middags
  • Voldoende drinken (tijdens de middagpause is er een mogelijkheid om drank te kopen aan 2 €/consumptie. Hier wordt geen snoep of speelgoed mee gekocht! )
  • Bij warm weer zonnecrème/pet meebrengen (tijdens de middag helpen we met opnieuw insmeren)