CORONA-Richtlijnen voor recreatief tennis:

Beste Leden

Vanaf vandaag, 18 mei, mag er ook terug DUBBEL gespeeld worden. Uiteraard blijven alle CORONA-regels, zoals van toepassing sinds 4 mei, ook nu nog van toepassing: vooral afstand respecteren en handen vóór en nà ontsmetten met de voorziene alcoholgel.
Het Dubbelspel mag, maar er moet steeds een meerderjarige aanwezig zijn die de naleving van de Corona-regels controleert. Indien vier volwassenen samen dubbelen, moeten zij onderling afspreken wie de “toezichthouder” is. Hij draagt dan ook de verantwoordelijkheid voor het toezicht op de naleving van de Corona-regels.
Gezien de DROOGTE, vragen wij u ook om de terreinen vóór ieder gebruik te besproeien. Op terrein 6 is er nog altijd een probleem met de automatische sproeiers, daarom steeds met de tuinslang sproeien.
Het vegen van de terreinen nà gebruik kan ook best gebeuren in cirkelvormige bewegingen te beginnen tegen de afsluiting en zo tot een centraal punt op uw speelhelft.
Wij rekenen erop dat ieder lid van TC De Alk deze richtlijnen zal respecteren om alle problemen voor zichzelf en voor de club te vermijden.
Alvast bedankt en veel tennisplezier !
Het Bestuur,